Close button

ДФС вилучила незаконних тютюнових виробів на 227 млн

ДФС вилучила незаконних тютюнових виробів на 227 млн

В рамках боротьби з нелегальним ринком тютюну співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) вилучили 36,4 тисячі тонн тютюнових виробів на суму 226,6 мільйона гривень за перший квартал 2021, повідомляє УНІАН.

Тільки за березень 2021 року вдалося конфіскувати понад 29,4 тис. тонн контрафактних тютюнових виробів вартістю 145,7 мільйона гривень.

В цілому за I квартал 2021 року 33,1 тис. т. незаконної продукції на суму 205 млн грн було вилучено в рамках кримінальних проваджень, тоді як 3,3 тис. т. на суму 21,6 млн грн - в рамках адміністративних проваджень.

Глава ДФС Вадим Мельник вважає, що робота правоохоронців завдала серйозного удару по інфраструктурі тіньового ринку тютюнових виробів.

"Перебуваючи в постійній взаємодії з легальним бізнесом і правоохоронцями, ДФС оперативно реагує на факти виготовлення та поставок на ринок контрафактних тютюнових виробів. Протягом січня-березня 2021 нам вдалося завдавати удар по інфраструктурі тіньового ринку тютюнових виробів. Цю динаміку ми повинні зберегти надалі, забезпечивши ліквідацію такого явища, як незаконний обіг підакцизної продукції ", - зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

Зараз Державна фіскальна служба продовжує досудові розслідування за фактами обігу незаконної тютюнової продукції і передачу матеріалів до судових інстанцій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics