Close button

Захисник "Челсі" Чілуелл: "Розслабленості від нас чекати не варто"

Захисник "Челсі" Чілуелл: "Розслабленості від нас чекати не варто"
Фото: UEFA Champions League

Сьогодні, 13 квітня о 22-00 за київським часом, у Севільї пройде матч-відповідь 1/4 фіналу чоловічої футбольної Ліги Чемпіонів в якій лондонський "Челсі" прийме "Порту", повідомляє УЄФА.

Нагадаємо, після першого матчу рахунок у цьому протистоянні 2-0 на користь англійців.

- Ми впевнені в собі. Звичайно, нам треба буде розв'язати складну задачу. Але ми приїхали сюди саме для того, щоб це зробити. Ми представляємо великий клуб і в зв'язку з цим завжди відчуваємо особливі почуття. У подібних матчах можна заплатити дуже дорогу ціну, якщо кинутися вперед всією командою зі стартовим свистком. Необхідно зіграти компактно і бути згуртованим колективом. Потрібно не тільки забивати, а й зберегти власні ворота на замку. У першому матчі ми зіграли непогано, але далеко не ідеально. Інакше ми б перемогли. Постараємося показати ще більш якісну командну гру в матчі-відповіді, - зазначив головний тренер "Порту" Сержіу Консейсау.

- Два найважливіших голи на виїзді повинні зіграти свою роль. Поки ми зробили лише половину справи. Але, звичайно, про більш вдалий результат першої гри ми не могли і мріяти. Ще перед першою зустріччю з "Порту" ми прекрасно знали, що буде дуже багато силової боротьби. Нам дістався серйозний суперник, і наш головний тренер зробив все, щоб ми поставилися до нього з повагою. На кону стоїть путівка до півфіналу. Можете не сумніватися - ніякої розслабленості від нас чекати не варто, - поділився очікуваннями захисник "Челсі" Бен Чілуелл

Новини

Популярні теми форуму

analytics