Close button

"Русин зробив багато помилок": тренер "Легії" розповів про майбутнє українця

"Русин зробив багато помилок": тренер "Легії" розповів про майбутнє українця
Фото: football24.ua

Головний тренер варшавської "Легії" Чеслав Міхневич прокоментував ситуацію з українським нападником Назарієм Русіним. За його словами, він відправлений у дубль на два тижні, тому що спочатку відмовився грати за резервну команду, повідомляє Sportarena.

- Русин прийшов до нас пізно – після підготовки. Він не грав в контрольних матчах. У нас була розмова, і я йому сказав: "Ти прийшов в хорошу польську команду. Не європейську, як "Динамо" або "Шахтар". Але в Польщі "Легія" – це найбільш великий клуб, – сказав Міхневич.
- У нас виступає кращий форвард Екстракласи. У Томаша Пекгарта 21 гол в чемпіонаті. А ми граємо з одним форвардом. Тому Назарію треба працювати, щоб отримати свій шанс вийти на поле. А він, мабуть, думав, що буде грати в кожному матчі по 30-40 хвилин. Можливо, агент щось йому пообіцяв, чого я не знаю.
- Ми хотіли, щоб він підтримував форму в дублі і був готовий на всі 90 хвилин. Але він сказав, що не хоче грати за другу команду. Це непрофесійно. Ми прийняли рішення відправити його в дубль на два тижні, щоб він подумав – хоче він грати за "Легію", чи ні. Зараз він тренується з резервом. Залишився ще тиждень, а потім ми проведемо розмову і приймемо рішення, що робити далі.
- Зараз важко сказати. У нас є ще шість матчів в чемпіонаті. Будемо говорити з футболістом і з "Динамо", як вийти з цієї ситуації. Для нас це все також непросто. Ми взяли гравця, а він не грає. Брат багато дурниць написав в "Instagram". Шкода, що це все читали вболівальники. Такі дії точно не допомагають футболістові. Але я не роблю з цього проблему. Коли він буде добре тренуватися і виконувати те, що ми від нього хочемо, то зможе грати. Його ситуація ще може змінитися. Я нічого поганого про нього сказати не можу. Розумію, що він – молодий футболіст і зробив багато помилок. Це нормально. Просто він повинен розуміти, куди прийшов і просто так ніхто йому нічого не дасть.

Сам футболіст пізніше пояснив свою відмову виходити на поле штучним покриттям, на якому він ризикував посилити недавню травму.

"Легія" орендувала Русина до кінця календарного 2021 року. За першу команду клубу він провів один матч і не відрізнявся результативними діями. Права на футболіста належать київському "Динамо".

Команда Русина очолює таблицю чемпіонату Польщі з 8-очковим відривом від "Погоні".

Новини

Популярні теми форуму

analytics