Close button

Жіночий гороскоп на тиждень з 19 по 25 квітня 2021

Жіночий гороскоп на тиждень з 19 по 25 квітня 2021

Своєчасні підказки астрологів для представниць знаків Зодіаку на цей тиждень квітня допоможуть провести час з користю і залучити в життя позитивні зміни, повідомляє Slovofraza.

Черговий тиждень квітня обіцяє бути насиченим на події, і експерти рекомендують представницям зодіакальних сузір'їв не упустити свій шанс і змінити своє життя на краще.

Жінка-Овен

Дамам-Овнам астрологи рекомендують почати тиждень активно і налаштуватися на те, що в їх житті відбудуться позитивні зміни. У цей період удача буде на їхньому боці, а значить, можна без сумнівів братися за складні справи, знайомитися з новими цікавими людьми і ходити на побачення. Енергія Овнів буде на висоті, і її потрібно направляти в мирне русло, щоб досягти нових перемог.

Жінка-Телець

Жінкам-Тельцям на цьому тижні астрологи рекомендують прислухатися до себе. Енергетика зірок і планет допоможе втілити в життя сміливі мрії, але для цього важливо слухати своє серце і довіряти інтуїції. Передчуття допоможуть уберегтися не тільки від необдуманих кроків, а й від зустрічей з токсичними людьми, а також знайти вихід зі складної ситуації і прийти до особистого успіху.

Жінка-Близнюки

У дам-Близнюків в період з 19 по 25 квітня відкриється друге дихання. Астрологи рекомендують їм братися за складні справи і тренувати силу волі, щоб не переключатися з однієї задачі на іншу. Така тактика допоможе швидко досягти потрібних результатів і не допустити помилок. Посміхнеться удача і в особистому житті, і Близнюки зможуть знайти гармонійні відносини, якщо виявлять ініціативу.

Жінка-Рак

Цей тиждень принесе дамам-Ракам приємні новини, і на цей раз вони стосуватимуться фінансової сторони життя. Зберегти оптимістичний настрій і відновити сили після напруженої роботи найкраще вийде в компанії близьких друзів.

Жінка-Лев

Левицям астрологи рекомендують впустити в серця весну і не відмовлятися від романтичних прогулянок. Цей тиждень буде сприятливим для вибудовування відносин, і самотні представниці цього знака зможуть знайти свою любов. У сімейних відносинах також настане благополуччя, якщо Леви будуть проявляти чуйність і турботу про своїх обранців. Сприятливим цей тиждень буде і для трудових подвигів, особливо якщо йдеться про втілення сміливих планів.

Жінка-Діва

Середина квітня для Дів - прекрасна пора для того, щоб зайнятися собою. Цей час буде ідеальним для того, щоб позбутися від усього, що застаріло, змінити імідж і буквально переродитися, зрозумівши, що сміливість і активність не залежать від думки оточуючих - лише від особистого настрою. Допоможуть у цій непростій справі афірмації і практики медитації, які допоможуть відновити сили і зарядитися енергією щастя.

Жінка-Терези

Терезам астрологи рекомендують відмовитися від спілкування з тими, до кого у них немає довіри. Цей тиждень, на думку астрологів, буде прекрасним для того, щоб реалізувати свої плани, однак про це краще нікому нічого не говорити. Так вийде уберегтися від заздрісників і недоброзичливців. Справитися з тимчасовими труднощами і досягти нових успіхів допоможуть і дієві талісмани на удачу.

Жінка-Скорпіон

Дами-Скорпіони на цьому тижні зможуть призупинити роботу, щоб ще раз скоригувати плани і відмовитися від тих справ, які втратили актуальність. Астрологи рекомендують жінкам цього знака повірити в себе і не займатися самобичуванням, яке не принесе позитивних результатів. Найкраще зайнятися вихованням в собі кращих рис характеру, щоб набути впевненості і незалежність від думки оточення.

Жінка-Стрілець

Жінкам цього знака астрологи радять відмовитися від довіри чуткам і діяти, грунтуючись на фактах. Така тактика вбереже від розчарувань і втрат. Удача посміхнеться Скорпіонам і в особистому житті: цей тиждень підходить для вибудовування романтичних відносин, палких зізнань і знаходження гармонії в родині. Одиноким дамам-Скорпіонам не варто сидіти в чотирьох стінах, щоб не упустити свого щастя.

Жінка-Козеріг

У жінок-Козерогів буде не найпростіший тиждень, проте астрологи рекомендують не впадати у відчай. Енергетика зірок і планет буде не найстабільнішою, через що можуть виникати перепади настрою. У зв'язку з цим жінки-Козероги можуть стати вразливими.

Жінка-Водолій

У дам-Водоліїв буде насичений тиждень, коли потрібно буде активно попрацювати заради свого благополуччя. Впоратися з поставленими завданнями і не випустити з уваги значущі деталі допоможе увагу до інтуїції. Внутрішній голос підкаже кращий вихід з ситуації, що склалася і допоможе дамам цього знака уберегти себе від несподіваних неприємностей.

Жінка-Риби

Рибам астрологи рекомендують не присвячувати весь тиждень рішенням ділових питань. Це період буде сприятливий і для налагодження відносин. Самотні серця зможуть зустріти близьких за духом людей.

Новини

Популярні теми форуму

analytics