Close button

Який сніданок провокує рак

Який сніданок провокує рак

Яєчня з беконом є ситним, але далеко не найкориснішим варіантом сніданку, попередила дієтолог Світлана Тітова. Річ у тому, що страва містить велику кількість тваринного білка, тому організм витрачає багато енергії на засвоєння. Тобто, замість заряду бадьорості після першого прийняття їжі може відчуватися тяжкість, втома, повідомляє Российская газета.

"Але це не найстрашніший шкоду яєчні з беконом. Щоденне вживання 100 г смаженого бекону збільшує ризик розвитку раку підшлункової залози на 38%", - попередила Світлана Тітова.

Але є й інші звичні для багатьох поєднання продуктів, від яких краще відмовитися.  Так, бутерброд може викликати втому, проблеми з животом, якщо це поєднання м'яса і булки. Тим більше, з кавою.

"Кофеїн заважає засвоєнню вітамінів групи В, що містяться в хлібі. Краще з'їсти бутерброд, а через годину випити чашку ароматної кави", - зазначила дієтолог.

Також лікар порекомендував не їсти гречку з молоком. Поєднувати продукти - не найкращий варіант. По-перше, це не легка їжа, тому можуть виникнути проблеми в роботі шлунково-кишкового тракту з усіма витікаючими наслідками - діареєю, метеоризмом або нудотою. По-друге, кальцій в молоці перешкоджає засвоєнню заліза з гречаної каші.

Новини

Популярні теми форуму

analytics