Close button

Новий Toyota Land Cruiser повністю розсекречений

Новий Toyota Land Cruiser повністю розсекречений

В інтернет потрапила чергова порція фото Toyota Land Cruiser 300. причому, на це раз знімки позашляховика вийшли досить якісними, а ще позашляховик зняли на відео, повідомляє АвтоПортал.

Судячи з усього, в об'єктиви папараці потрапили автомобілі з пробної партії Toyota Land Cruiser 2022. Їх зняли на складі і автовоз в Японії. Нагадаємо що офіційна презентація моделі запланована на серпень.

tlc-300-zavod2.jpg

Як і очікувалося, дизайн Toyota Land Cruiser 300 - впізнаваний і без радикальних змін. Чи не є секретом і габарити нового позашляховика: він досягає 4970 мм в довжину, 1985 мм в ширину і 1870 мм у висоту при колісній базі в 2970 мм. Природно, збережені рама і нерозрізний задній міст.

Фото салону позашляховика з'явилися раніше. У базовій версії очікуються аналогові прилади, а в більш дорогих - віртуальна приладова панель. Також новий Тойота Ленд Крузер отримає сканер відбитків пальців і набір сучасних систем безпеки.

Спочатку на вибір запропонують два бензинових V6 - 4,0-літровий атмосферний потужністю близько 280 л. с. і 3,5-літровий турбований на 420 л. с. Пізніше додадуть 3,3-літровий 309-сильний турбодизель і гібридну установку з 3,5-літровим 299-сильним бензиновим двигуном і електромотором на 180 л. с.

Швидше за все, всі версії отримають 10-ступінчасту АКПП. Природно, збережеться повний привід із заниженою передачею, а за доплату будуть доступні блокування міжосьових диференціалів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics