Close button

На Чернігівщині водій вантажівки збив двох велосипедисток і намагався втекти через кордон

На Чернігівщині водій вантажівки збив двох велосипедисток і намагався втекти через кордон
Фото: Pixabay

У Чернігівській області правоохоронці розшукала водія вантажівки, який збив двох велосипедисток та втік, повідомляє Деловая столица.

ДТП сталася вночі 3 травня у Городні. Водій вантажного авто наїхав на двох велосипедисток, що рухалися в попутному напрямку.

"Як повідомив диспетчер екстреної медичної допомоги, невідомий автомобіль наїхав на двох 33-річних місцевих жінок та зник. Медики доставили їх до центральної районної лікарні в Городні. Одна з жінок від отриманих травм померла", — кажуть у поліції.

На місці аварії знайшли уламки від вантажівки та два велосипеди з ушкодженнями. Сліди від коліс вказували, що авто рухалося в напрямку кордону до пункту пропуску "Сеньківка".

У цей час прикордонники повідомили поліцейським, що за межі країни намагається виїхати іноземець на вантажному авто з характерними для ДТП пошкодженнями. Його затримали до приїзду правоохоронців.

"Тест на стан алкогольного сп’яніння показав, що в організмі 36-річного іноземця було 0,9 проміле алкоголю", — кажуть у поліції.

Справу розслідують за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило смерть людини. Водію загрожує від 5 до 10 років увʼязнення.

Новини

Популярні теми форуму

analytics