Close button

Розлучення Білла Гейтса може стати найдорожчим у світі – Forbes

Розлучення Білла Гейтса може стати найдорожчим у світі – Forbes

Статки засновника корпорації Microsoft Білла Гейтса оцінюються у понад 130 мільярдів доларів, тому його розлучення з дружиною Меліндою, може стати найдорожчим в історії. Про це, з посиланням на Forbes, повідомляє Обозреватель.

Разом з тим, на цей момент невідомо, як буде поділено майно, пара не розкриває деталі домовленостей.

"Неясно, як пара розділить свої активи і чи підписали вони шлюбний договір, але через надто великі розмір їхніх статків поділ, ймовірно, стане одним з найбільших угод про розлучення в історії", – йдеться у статті.

Раніше таблоїд TMZ повідомив про наявність договору про роздільне проживання, опублікувавши відповідні судові документи, які подала Мелінда Гейтс. У них зазначається, що шлюб пари "необоротно зруйнований", що і стало підставою просити про розлучення.

Однак умови самого договору про роздільне проживання там не розкриваються.

За інформацією інтернет-порталу подружжя не укладало шлюбний контракт, але вже досягло угоди про розподіл майна. У разі відсутності такої угоди й шлюбного контракту, згідно із законами штату Вашингтон, спільно набута власність ділиться порівну.

Відзначимо, за даними Forbes, нині Білл Гейтс займає четверте місце в списку найбагатших людей світу зі статком приблизно 130,5 млрд дол. Агентство Bloomberg оцінює стан подружжя в 146 млрд дол.

Раніше Мелінда Гейтс повідомила, що не буде вимагати аліменти від чоловіка. Також відомо, що вони продовжать співпрацювати в рамках очолюваного ними благодійного фонду, одного з найбільших у світі.

Як повідомллося раніше, відомий американський мільярдер, співзасновник Microsoft Білл Гейтс і його дружина Мелінда вирішили розлучитися після 27-ми років у шлюбі. Ініціатором розриву стала 56-річна жінка,

Новини

Популярні теми форуму

analytics