Close button

У Букінгемському палаці порадили Гаррі і Меган відмовитися від титулів

У Букінгемському палаці порадили Гаррі і Меган відмовитися від титулів

Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл повинні відмовитися від використання титулів герцога і герцогині Сассекському, якщо онук королеви Єлизавети II так розчарований своєю королівською сім'єю. Таку думку висловили консультанти в офіційній столичної резиденції британського монарха - Букінгемському палаці, повідомляє ТАСС.

Подібні висловлювання послідували після чергових критичних зауважень Гаррі на адресу правлячого дому і його батька - спадкоємця британського трону принца Уельського Чарльза. Гаррі пов'язав, як свідчить видання The Times, нещастя свого виховання з тим, як його батька виховали в королівській родині.

"Він [Чарльз] ставився до мене так, як ставилися до нього, - наводить газета висловлювання принца в подкасті Armchair Expert з Дакс Шепард. - У будь-якому випадку генетично передається багато болю і страждань. Хіба життя полягає не в тому, щоб розірвати коло? тут ніякої провини немає ".

Гаррі зазначив, що збирається "розірвати цей цикл", щоб те, що сталося з ним не передавалося далі.

"Герцог Сассекському витратив багато часу, підкреслюючи, що він нічим не відрізняється від інших, і напав на установу, яка, за його словами, завдало йому стільки болю. Створюється враження, що, якщо вам так не подобається цей інститут, вам не слід мати і титули ", - заявив один з джерел в Букінгемському палаці.

Однак і в цій ситуації ні королева, ні будь-хто інший, має вплив в палаці, не бажають надавати на пару будь-якого тиску, з тим щоб перешкодити герцогу і герцогині Сассекському використовувати титули.

Новини

Популярні теми форуму

analytics