Close button

Шмигаль призначив позачергове засідання Кабміну

Шмигаль призначив позачергове засідання Кабміну

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль збирає у вівторок, 25 травня, позачергове засідання уряду для розгляду питання про повне припинення авіасполучення з Республікою Білорусь, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідну заяву сам Шмигаль зробив у своєму Telegram-каналі у понеділок.

"За дорученням президента України Володимира Зеленського, у вівторок, 25 травня, збираю позачергове засідання уряду, де буде розглянуто питання про авіасполучення між Україною та Білоруссю", - йдеться у повідомленні.

У ньому наголошується, що Міністерство закордонних справ та Міністерство інфраструктури вже готують пакет відповідних рішень.

"Україна належним чином відреагує на ситуацію примусової посадки пасажирського літака компанії Ryanair в аеропорту Мінська", - резюмував Шмигаль.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський доручив українському уряду підготувати рішення про припинення авіасполучення між Україною та Білоруссю у зв'язку з подіями, що відбулися в аеропорту Мінська 23 травня.

23 травня літак ірландської авіакомпанії Ryanair, що прямував із Афін до Вільнюса через повітряний простір Білорусі, був екстрено посаджений в аеропорту Мінська.

Новини

Популярні теми форуму

analytics