Close button

СБУ викрила на корупції посадовця філії Нафтогазу

Служба безпеки України викрила на корупції керівництво однієї з філій НАК "Нафтогаз України" на Львівщині, повідомляє Економічна правда.

"За даними досудового слідства, посадова особа філії "Новояворівські електромережі", управління якою здійснює ТОВ "Нафтогаз Тепло", налагодила масштабну схему отримання хабарів.
Зокрема, за 1,4 млн грн посадовець "гарантував" не створювати штучних перешкод у підключенні житлового будинку до електромереж. Він також обіцяв сприяння у стабільному забезпеченні споживачів електроенергією", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чиновника затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання авансу в 1 млн грн.

"Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.
Тривають слідчі дії. Перевіряється інформація щодо інших фактів отримання хабарів та можливої причетності до корупційної схеми", - додали у відомстві.

Новини

Популярні теми форуму

analytics