Close button

Гроші на рахунок Шарія вносили готівкою - журналіст

Гроші на рахунок Шарія вносили готівкою - журналіст
Фото: Скріншот відео

Приватні особи внесли на рахунок скандального блогера в російському банку 670 тис. євро готівкою, повідомляє Цензор.НЕТ.

Про це пише в Facebook журналіст і блогер Сергій Іванов.

"По-перше, гроші на рахунок Шарія надходили ні з іншого рахунку, а були внесені ГОТІВКОЮ особами, імена яких я назву трохи пізніше. По-друге, цими грошима з московського рахунку Шарій заплатив за свою іспанську віллу за адресою: Calle Pescadors №7 , Bloque A, №1, 43883 Roda de Bera, Tarragona, додавши необхідну суму зі свого рахунку в Іспанії. Прямо зараз цим рахунком займаються іспанські правоохоронці ", - написав Іванов.

За його даними, вілла - не єдина нерухомість Шарія в Іспанії. Також у пропагандиста є апартаменти в місті Таррагона в автономній Каталонській області.

"Щось мені підказує, що завтра Анатолія чекає яскравий день, повний незабутніх вражень і нового досвіду", - додав Іванов.

Звідки у екс-прокурора, а зараз журналіста Сергія Іванова з'явилися такі дані, він не уточнює. Однак раніше радник глави ОП Михайло Подоляк підтведив факт співпраці блогера з Офісом Президента в рамках проекту по освітленню "позитивних трендів у внутрішній політиці".

"Припустимо, Іванов працює з нами, чому він не може цього робити? Він може, але, якщо так, чому ви не хочете про це сказати? Якщо ви провели контент-аналіз і з'ясували, що Іванов працює з нами, в чому тоді питання ? Ну, працює ", - сказав Подоляк, відповідаючи на питання журналістів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics