Close button

ФБР назвало хакерів, які атакували виробника м'яса JBS

ФБР назвало хакерів, які атакували виробника м'яса JBS

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США приписує кібератаку на компанію JBS хакерських угруповань REvil і Sodinokibi, повідомляє ТАСС.

Про це йдеться в прес-службі відомства.

"Ми приписуємо REvil і Sodinokibi атаку на JBS і старанно працюємо над тим, щоб залучити зловмисників до правосуддя", - заявили в ФБР.
"Ми продовжуємо фокусувати наші зусилля на тому, щоб створювати ризики і наслідки, а також залучати до відповідальності винних дійових осіб", - додало відомство.

Раніше компанія JBS оголосила, що в неділю комп'ютерні мережі її північноамериканського та австралійського підрозділів піддалися кібератаці. За свідченням Білого дому, JBS заявила, що шкідливе програмне забезпечення застосувала злочинна організація, яка, на думку компанії, може перебувати в Росії.

Американська адміністрація стверджує, що контактує з російською владою з приводу цієї хакерської атаки, але не уточнює, чи передає Вашингтон Москві конкретну інформацію по цьому епізоду та чи готовий до двостороннього співробітництва по лінії правоохоронних органів. Розслідуванням інциденту займається ФБР.

Новини

Популярні теми форуму

analytics