Close button

Не можна, а потрібно: топ-9 фруктів, які варто їсти при схудненні

Не можна, а потрібно: топ-9 фруктів, які варто їсти при схудненні

Багато тих, хто худне свідомо уникають їсти  фрукти, побоюючись набрати зайву вагу легко і непомітно. До того ж в них міститься фруктовий цукор, який, на думку охочі розпрощатися із зайвими кіло, тільки зашкодить формам, повідомляє РБК-Украина.

Чи так це відповіла в Instagram нутриціолог Ольга Усенко. Немає певного фрукта, який запустить схуднення в організмі, але є фрукти, які поживні своїм вітамінним і мінеральним складом.

1. Грейпфрут - середнє між помело і апельсином і зазвичай асоціюється з дієтою і схудненням. Половина грейпфрута містить всього 39 калорій, але забезпечує 65% рекомендованої добової норми вітаміну С. Він не запускає процес горіння жирових відкладень, але він точно не буде заважати схудненню.

2. Яблука - низькокалорійні й багаті клітковиною, в них 116 калорій і 5,4 грама клітковини на один великий фрукт.

3. Ягоди - всі варіанти ягід підходять для тих, хто правильно харчується і контролює свій раціон. Ягоди низькокалорійні й містять багато вітамінів. Вони також можуть мати позитивний вплив на рівень холестерину, артеріальний тиск і запалення.

4. Кісточкові фрукти - мають низький ГІ, низькокалорійні й багаті поживними речовинами, такими як вітаміни C і A, що робить їх ідеальним варіантом перекусу і добавки кудись.

5. Ківі є відмінним джерелом вітаміну С, вітаміну Е, фолієвої кислоти та клітковини.

6. Диня - завжди складно вибрати "диня або кавун " — диня буде більш поживна для людини, яка худне.

7. Апельсин.

8. Банани - багато хто боїться бананів при нормалізації ваги, але банани дуже поживні для організму та вони не будуть заважати досягненню результату, якщо не переїдати їх.

9. Авокадо - якщо ви не знали, то це фрукт і він корисний з усіх боків. Всі фрукти краще їсти цілком, а не в соку. Фрукти та ягоди можна їсти окремо, а можна доповнювати їм салати, йогурти та просто використовувати як десерт.

Так само фрукти дають хорошу ситість, тому якщо у вас є проблеми з почуттям насичення, спробуйте додати в раціон більше фруктів і ягід. Ніколи не потрібно боятися правильних продуктів. Жоден правильний продукт не буде шкодити організму так, як те, що можна знайти на прилавках.

Новини

Популярні теми форуму

analytics