Close button

Уряд виділив 800 мільйонів із "ковідного" фонду на доплату співробітникам МВС

Уряд виділив 800 мільйонів із "ковідного" фонду на доплату співробітникам МВС

Уряд виділив Міністерству внутрішніх справ 800 млн грн із держбюджету за рахунок коштів, передбачених за програмою "Заходи, пов'язані з боротьбою з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками", повідомляє Экономическая правда.

Про це йдеться у постанові Кабміну № 588 від 9 червня, опублікованій на Урядовому порталі.

Зазначається, що апарату МВС передбачено 71,599 млн грн для здійснення доплати медичним працівникам закладів охорони здоров’я, що належать до сфери управління МВС, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання на COVID-19.

Державній прикордонній службі - 30,8 млн грн - "для здійснення доплати військовослужбовцям, які забезпечують життєдіяльність населення" на період дії карантину, встановленого Кабміном, а також - медичним працівникам закладів охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання на COVID-19.

Нацгвардії - 16,6 млн грн - для здійснення доплати військовослужбовцям, які забезпечують життєдіяльність населення на період дії карантину.

ДСНС - 1,7 млн грн - для здійснення доплати особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які забезпечують життєдіяльність населення на період дії карантину.

А також - медичним працівникам закладів охорони здоров'я, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання на COVID-19.

Найбільша сума передбачена Нацполіції - 679,261 млн грн - для здійснення доплати поліцейським, які забезпечують життєдіяльність населення на період дії карантину.

Новини

Популярні теми форуму

analytics