Close button

Італія розгромила Туреччину в стартовому матчі Євро-2020

Італія розгромила Туреччину в стартовому матчі Євро-2020

Видовищний старт для Євро-2020 організували в матчі-відкритті збірні Туреччини та Італії. "Скуадра Адзурра" була більш агресивною на Олімпійському стадіоні в Римі, і в підсумку відправила у ворота суперника три голи – 3: 0, повідомляє Сьогодні.

Не зовсім той рахунок, на який чекали фахівці, але італійці заслужили свою перемогу в рідних стінах.

Перший тайм вийшов більш рівним. Хоча підопічні Роберто Манчіні створювали значно більше моментів і завдали 13 ударів по чужих воротах, тоді як турки – 0. Але довгий час команда Шенола Гюнеша грамотно оборонялася, хоча вже перед перервою Спінаццола прострілив у штрафну, де захисник збірної Туреччини зіграв рукою. Арбітр взяв паузу, але пенальті не призначив.

У другій половині тиск італійців призвів до двох м'ячів у ворота турків. При цьому перший – дуже образливий для колективу Зірки та півмісяця. На 53 хвилині захисник Ювентуса Меріх Деміраль після прострілу справа грудьми зрізав м'яч у свої ворота.

І з'ясувалося, що вперше в історії чемпіонатів Європи перший забитий м'яч турніру виявився автоголом.

Далі – більше. На 67-й хвилині Спінаццола прийняв м'яч у штрафній суперника і пробив з близької відстані, Чакир відреагував на цей удар італійця, але Іммобіле першим опинився на добиванні.

Але і цього "Блакитній ескадрі" здалося мало. Через 22 хвилини Лоренцо Інсіньє отримав передачу в штрафний суперника і точно відправив м'яч у дальній кут – 3:0.

Після цієї перемоги Італія номінально очолила квартет А. Завтра в Баку в боротьбу вступають Уельс і Швейцарія. А свої наступні поєдинки італійці і турки проведуть 16 червня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics