Close button

Данілов виступив за перегляд "Мінська" через видачу російських паспортів

Данілов виступив за перегляд "Мінська" через видачу російських паспортів

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов заявив про необхідність перегляду мінських домовленостей щодо урегулювання конфлікту на Донбасі через паспортизацію в ОРДЛО, повідомляє Деловая столица.

Секретар РНБО зазначив, що Росія відмовляється виконувати свою частину домовленостей щодо Донбасу, ба більше не визнає себе стороною конфлікту.

"Більш того, у питанні виконання мінських угод є розуміння, що в тому вигляді в якому вони є, вони не можуть бути виконані, бо сталося багато речей… Це (видача паспортів в ОРДЛО, — "ДС") дуже фундаментальна річ саме у зміні умов, які сьогодні відбуваються. Це привід для того, щоб починати переговори, що з цим робити", — сказав він.

Данілов додав, що він не бачить можливості проведення виборів в ОРДЛО, оскільки там дуже велика частина населення вже має паспорти РФ.

Нагадаємо, заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ігор Яременко заявив, що видачею російських паспортів українським громадянам на окупованих територіях Донецької та Луганської областей Росія демонструє, що не має наміру завершувати конфлікт.

Новини

Популярні теми форуму

analytics