Close button

У Дніпрі чоловік на машині тричі переїхав колишню

У Дніпрі чоловік на машині тричі переїхав колишню

У передмісті Дніпра чоловік збив свою колишню дівчину на автомобілі. Закривавлена Славута протягла постраждалу близько 20 метрів, після чого ще двічі переїхала дівчину, повідомляє Факти.ICTV.

Жахливий інцидент стався у приватному секторі між вулицями Вологодська і Холодильна: це буквально за 100 метрів від нового житла жінки. За словами очевидців наїзду, водій навіть не намагався пригальмувати, а навпаки – тільки додав газу.

Після кривавого ДТП винуватець втік з місця події, а постраждалу жінку терміново госпіталізували. За словами медиків, їй чудом вдалося вижити.

"Є забій мозку важкого ступеня. Є перелом плечової кістки, розрив печінки, переломи ребер, пневмоторакс. Кілька годин паралельно тривали дві операції і наразі вона в реанімаційному відділенні. Жінка на штучній вентиляції легень, загроза життю зберігається", – розповіли у лікарні.

Згідно з версією правоохоронців, таким страшним вчинком чоловік міг помститися своїй колишній за те, що днями вона його покинула.

Наразі пошуки зловмисника тривають, а от його розбиту та закривавлену Славуту знайшли в двох кварталах від місця ДТП. За словами знайомих і сусідів колишньої пари, чоловік був наркоманом із багаторічним стажем.

Правоохоронці розслідують потрійний наїзд на жінку як замах на вбивство. За скоєне її колишньому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics