Close button

На Львівщині дитина потрапила в реанімацію через укус змії

На Львівщині дитина потрапила в реанімацію через укус змії
Фото: pixabay.com

В реанімаційне відділення Дрогобицької дитячої лікарні у важкому стані госпіталізований 9-річний хлопчик з діагнозом "укус змії", повідомляє Цензор.НЕТ.

"7 липня о 21:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Дрогобицької дитячої лікарні поступив хлопчик 2012 року народження, житель м. Бібрка Львівського району з діагнозом - укус змії третього пальця правої руки. Стан потерпілого - важкий", - сказано в повідомленні.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними і уважними вирушаючи до лісу або на природу.

"Якщо випадково побачили плазуна поруч з собою - не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.
Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи до лісу краще надягати високу, щільну взуття, яку змія не прокусить", - рекомендували в ДСНС.

Новини

Популярні теми форуму

analytics