Close button

Глоба назвав знаки Зодіаку, життя яких круто зміниться в серпні

Глоба назвав знаки Зодіаку, життя яких круто зміниться в серпні

Гороскоп на серпень 2021 від Павла Глоби обіцяє трьом знакам Зодіаку круті зміни в житті. Їх чекає багато нових вражень в кінці літа, і всі вони будуть позитивними, повідомляє Народная Правда.

Кому пощастить пережити приємні метаморфози?

Близнюки

Близнюки в серпні можуть навсправжки задуматися про зміну роботи, вважає Павло Глоба. Цілком можливо, що нова посада принесе непоганий заробіток. Зміни можуть відбутися і в особистому житті представників знаку Зодіаку - це може бути заручини, весілля, звістка про вагітність, переїзд.

Рак

Кому, а ось Ракам в серпні нудьгувати вже точно не доведеться. І хоча ви зазвичай боїтеся йти на ризик, але в кінці літа все зміниться, що і приверне у ваше життя удачу і везіння. В цілому серпень буде вкрай позитивним місяцем для вас з цікавими знайомствами, пригодами та сюрпризами.

Скорпіон

Павло Глоба бачить в серпні можливість для Скорпіонів круто змінити своє життя. Однак для цього вам доведеться самим вибрати правильне рішення і зробити цей сміливий крок. Не виключено, що це буде пов'язано з відносинами з партнером. Можливо, ви зустрінете людину свого життя і навіть зіграєте весілля.

Новини

Популярні теми форуму

analytics