Close button

У Миколаєві підлітки затіяли масову бійку зі стріляниною

Увечері у вівторок, 27 липня, на телефон 102 в Миколаєві надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в районі перетину вулиць Спаської та Соборній (Радянської) відбувається масова бійка, чутні постріли, повідомляє Новости-N.

На місце події було негайно направлено кілька нарядів патрульної поліції. Поліцейські виявили в зазначеному районі близько десятка підлітків у віці приблизно від 14 до 16 років. Пояснювати щось патрульним вони категорично відмовлялися. Одного з підлітків оглянула бригада, що прибула за викликом «швидкої допомоги» - у нього було незначне поранення, однак медична допомога йому не знадобилася.

Патрульним все ж вдалося з'ясувати, що конфлікт між двома групами неповнолітніх почався в Каштановому сквері. Словесне протистояння швидко переросло у фізичне. Розгорілася бійка, один з її учасників дістав пістолет і вистрілив.

Хто саме стріляв і з якої зброї поліцейським поки з'ясувати не вдалося. Судячи через поранення потерпілого, швидше за все, це був звичайний пневматичний пістолет. Наразі поліція з'ясовує всі обставини інциденту на місці події.

Новини

Популярні теми форуму

analytics