Close button

У Києві йде підготовка до локдауну

У Києві йде підготовка до локдауну

У Києві очікується збільшення кількості випадків зараження коронавірусом, і влада готується до сценарію із введенням найжорсткіших обмежувальних заходів, повідомляє Ділова столиця.

Про це заявив начальник головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан в ефірі телеканалу "Україна 24". За його словами, в Києві очікується збільшення захворювань саме в організованих колективах — школах, вузах — тому акцент на щеплення педагогічного складу сьогодні номер один. Рубан також прокоментував підготовку до можливого локдауну в столиці.

"Вже три тижні йде підготовча робота щодо суворого режиму, який може бути за найгіршого сценарію коронавірусу. Але в нас ще є можливість провести й сформувати імунітет на рівні 80-90%, який дасть змогу подолати червону зону. Тому Київ сьогодні вже готується до третьої хвилі, заходи проводяться у всіх життєво важливих сферах", — сказав Рубан.

Як зазначив чиновник, сьогодні Київ "готується до найгіршого сценарію, але якщо ми зробимо акцент на щепленні, то цього сценарію не буде".

Новини

Популярні теми форуму

analytics