Close button

ДТЕК Ахметова оскаржила обмеження внутрішньогрупових продажів електроенергії

ДТЕК Ахметова оскаржила обмеження внутрішньогрупових продажів електроенергії

Компанія "ДТЕК Західенерго" подала позов до Окружного адмінсуду Києва (ОАСК) до Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та житлово-комунальних послуг (НКРЕКП).

НКРЕКП інформує, що в Окружному адміністративному суді м. Києва відкрито провадження в адміністративній справі № 640/20670/21 за позовом Акціонерного товариства «ДТЕК Західенерго» до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про визнання протиправною та нечинною моменту прийняття постанови НКРЕКП від 04.07.2021 № 1081 в частині пункту 1, який передбачає:

«Установити обмеження щодо місячного обсягу продажу електричної енергії за двосторонніми договорами між виробниками та іншими учасниками ринку електричної енергії, що входять до складу одного вертикально інтегрованого суб'єкта господарювання або є афілійованими між собою, у розмірі 50% їх місячного обсягу продажу електричної енергії (крім договорів, укладених для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії)».

Судове засідання призначено на 23.09.2021 об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Окружного адміністративного суду м. Києва.

Новини

Популярні теми форуму

analytics