Close button

У КМДА назвали організаторів дрифту в центрі Києва "мудаками"

Заступник голови Київської державної міської адміністрації (КМДА) Костянтин Усов назвав організаторів зйомок реклами для енергетика "Red Bull", які зіпсували історичну пам'ятку в центрі столиці, "мудаками", повідомляє Деловая столица.

"Це не просто неприпустимий акт вандалізму, це хамське ставлення до киян і до однієї з найбільш цінних святинь України — Софії Київської … Ну а Ред Булу скажу прямо: ви просто останні мудаки", — написав Усов.

Усов також опублікував відео, на якому видно, як машини дрейфували, залишаючи після себе на Софійській площі чорні сліди.

Також заступник голови КМДА опублікував звернення ТОВ "Ред булл Україна" до начальника Головного управління Нацполіціі в Києві Андрія Крищенка. У ньому координатор торгової марки Єлизавета Онищенко просить дозволу на зйомки, додавши, що ТОВ "Ред булл Україна" "гарантує повну очистку площі і відновлення локації в первинний вигляд".

53c3f735-755c0772e155e3f8713fd60006d3d8c

КМДА дозволу на зйомку не дала, про що свідчить іще один опублікований Усовим документ.

47fda2b9-148c3c8bdc6a2f65b38b405edcf28bd

Нагадаємо, організаторам реклами, в рамках якої машини з логотипами Red Bull дрифтували на Софіївській площі, може загрожувати до пʼяти років позбавлення волі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics