Close button

В Україні продовжує холоднішати: прогноз погоди на 27 серпня

В Україні продовжує холоднішати: прогноз погоди на 27 серпня

В Україні поступово погода змінюється з літньої на осінню. У всі регіони прийшло невелике похолодання, а в деякі – уже зовсім не літні дощі. Який прогноз дали синоптики на останній день тижня – читайте в матеріалі.

У п'ятницю, 27 серпня, на заході України ще сильніше похолодає - до 17-22°С удень і 9-13°С уночі. У центрі та на півночі обіцяють від 20 до 25°С удень і 9-16°С уночі. Правда, у Дніпропетровській області буде трохи тепліше - 24-28С удень і 14-19°С уночі. Така ж температура очікується й на сході, а також на півдні та в Криму. Виділяться тільки Луганська та Херсонська області - там очікується 27-29°С удень і 15-19°С уночі.

Дощі, правда, уже без гроз, заллють захід, північ, схід, частково південь (крім Миколаївської області), Крим, а також Полтавську та Дніпропетровську області в центрі. На решті території буде хмарно з проясненнями. На основній частині країни очікується помірний вітер 7-14 км/год. У Харківській області можливі шквали до 22 км/год, у Сумській області - до 18 км/год. У південних областях та в Криму середня швидкість вітру буде 4-11 км/год, на півдні місцями до 18 км/год.

Укргідрометцентр попереджає, що 27 серпня в Луганській, Харківській, Миколаївській та Херсонській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У столиці України, Києві, 27 серпня очікується температура від 12 до 23°С протягом дня, вітер 4-11 км/год і легка хмарність, хоч і з певною ймовірністю опадів.

9bcjfggjn2_big.jpg
Погода, очікувана в п'ятницю, 27 серпня. Скріншот: Meteobar

Новини

Популярні теми форуму

analytics