Close button

Зеленський збирається ввести військовий стан - Ляшко

Зеленський збирається ввести військовий стан - Ляшко

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що президент України Володимир Зеленський збирається 1 грудня запровадити воєнний стан. Про це він сказав в ефірі телеканалу НАШ, повідомляє Сьогодні.

"За моєю інформацією Зеленський планує на РНБО 1 грудня ввести воєнний стан в Україні на два місяці. Це робиться з однією метою – контроль за ЗМІ, тому що воєнний стан – це абсолютне обмеження всіх конституційних прав громадян, у тому числі на свободу слова, на власність, демократичні мітинги, на будь-які публічні заходи", – сказав Ляшко.

Політик пов’язав це з протестами щодо економічної та міжнародної політики влади.

"Тому я вважаю, що вони зараз розглядають цей варіант запровадження з 1 грудня воєнного стану в країні. Тому що люди сьогодні збираються та протестують проти державної зради, економічної та міжнародної політики влади", – сказав він.

Нагадаємо, 1 грудня Зеленський виступить у Верховній Раді перед нардепами. Він говоритиме про внутрішнє та зовнішнє становище нашої держави. Можливо, президент торкнеться у своєму посланні загрози повномасштабного вторгнення Росії, про яке активно говорять не лише в Україні, а й за кордоном, зокрема у США.

Новини

Популярні теми форуму

analytics