Close button

Стильний аксесуар 2021-2022: вечірні рукавички

Голлівудські зірки, імениті дизайнери та володарки титулу "Ікона стилю" диктують нам нові тренди, одним із яких у 2021-2022 роках став стильний аксесуар – вечірні рукавички. Цей незвичний для багатьох елемент гардеробу зробить яскравий акцент в образі кожної модниці, повідомляє Обозреватель.

Стрімко увірвався цей вид одягу на церемонію премії Fashion Awards. Актриса Демі Мур, модельєр Алекса Чанг, "світська левиця" Кріс Дженнер та багато інших знаменитостей з'явилися на "червоній доріжці" в атласних, шкіряних, мереживних рукавичках різної довжини та кольорів. Очевидно, ми повертаємось до "старого гламуру".

Актриса Демі Мур
Актриса Демі Мур. Джерело: instagram.com/demimoore
Модель Ельза Хоск
Модель Ельза Хоск. Джерело: instagram.com/britishfashioncouncil
Співачка Грифф
Співачка Грифф. Джерело: instagram.com/britishfashioncouncil
Телевізійна персона Кріс Дженнер
Телевізійна персона Кріс Дженнер. Джерело: instagram.com/britishfashioncouncil

Відомі модні бренди на останніх презентаціях своїх колекцій підтвердили, що рукавички – це актуально та стильно. Гладкі яскраві аксесуари на руках можна побачити у моделей на показах Balenciaga, Gucci та Saint Laurent. По подіумі пройшлися манекенниці в "спокійних" рукавичках пастельних кольорів, яскравих малинових і глибоких синіх, а також з додатковими прикрасами у вигляді каменів і золотими коштовностями.

Новини

Популярні теми форуму

analytics