Close button

єПідтримка: українці купили 100 тисяч залізничних квитків

єПідтримка: українці купили 100 тисяч залізничних квитків
Фото: Facebook

Загалом на залізничні квитки витрачено понад 42 млн. гривень, повідомляє Корреспондент.

Українці придбали вже понад 100 тисяч квитків на потяги за державною програмою єПідтримка. Про це пише Укрзалізниця у понеділок, 27 грудня.

"З моменту початку виплат коштів від держави вакцинованим українцям на спеціальні карти за програмою є Підтримка пасажири здійснили понад 100 тисяч транзакцій, купуючи квитки в чат-боті АТ Укрзалізниця, на сайті booking.uz.gov.ua та на партнерських ресурсах", – йдеться у повідомленні.

За час дії програми станом на сьогодні пасажири витратили на залізничні квитки понад 42 млн. гривень. Середній чек однієї транзакції становить 420 гривень.

Ліміт з оплати залізничних квитків карткою єПідтримка дорівнює сумі грошових коштів на ній, тобто можна вибрати будь-який квиток на будь-який рейс у вагон будь-якого класу вартістю до 1000 гривень та сплатити його в чат-боті Укрзалізниці, на сайті booking.uz.gov.ua або в касі.

Купуючи квитки на залізницю, пасажири також отримують доступ до безкоштовної залізничної онлайн-бібліотеки, яка доступна у всіх поїздах, та до онлайн-кінотеатру, який працює на борту Інтерсіті+ і коштує лише 1 гривню.

Новини

Популярні теми форуму

analytics