Close button

Бразильський півзахисник може увійти до тренерського штабу "Манчестер Сіті"

Бразильський півзахисник може увійти до тренерського штабу "Манчестер Сіті"
Фото: Pixabay

Півзахисник англійського "Манчестер Сіті" та збірної Бразилії Фернандіньо не планує залишати англійський клуб, незважаючи на численні чутки, повідомляє УНІАН.

36-річний бразильський футболіст отримав офіційне запрошення від головного тренера "городян" Пепа Гвардіоли попрацювати у його команді після завершення кар'єри гравця.

За даними джерела, колишній капітан "Шахтаря" обійматиме посаду функціонера.

Цю інформацію підтвердив і журналіст ESPN Brasil Жоао Каштелу Бранку, який заявив, що гравець "немає шансів" залишити "Манчестер Сіті" в найближче трансферне вікно.

ЗМІ вважають, що Фернандіньо має три причини, залишитися в Манчестері. Перше, це повага до клубу, де він грає з 2013 року, потім через змагання, в яких зараз грає команда Гвардіоли, і, нарешті, тому, що бразилець навіть не вирішив, чи продовжить він взагалі грати після наступного літа.

Цього сезону Фернандіньо зіграв за "Сіті" 16 матчів у всіх турнірах, відзначившись одним голом і двома гольовими передачами.

Фернандіньо: кар'єра та досягнення

  • Українським уболівальникам Фернандіньо запам'ятався яскравим виступом за донецький "Шахтар". З 2005 по 2013 рік бразильський хавбек провів 184 матчі у складі "гірників", у яких забив 31 гол.
  • Шість разів бразилець ставав чемпіоном України, по чотири рази вигравав Кубок України та Суперкубок України. Разом із "гірниками" виграв Кубок УЄФА у 2009 році.
  • У складі Манчестер Сіті за 8 років виграв 15 трофеїв. У тому числі чотири рази перемагав у АПЛ, 6 разів у Кубку англійської ліги та двічі у Суперкубку Англії.
  • У складі національної збірної Бразилії Фернандіньо зіграв 53 матчі та забив два голи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics