Close button

Ліверпуль усуху програв Лестеру

Справжнім героєм зустрічі став Каспер Шмейхель, який відбив пенальті у першому таймі, повідомляє Сьогодні.

В Англії відбувся центральний матч 20 туру Прем'єр-ліги, в якому Лестер на домашньому стадіоні Кінг Пауер приймав Ліверпуль. Команда Юргена Клоппа, яка вважалася фаворитом, мала відкривати рахунок уже на 16 хвилині, однак Мохаммед Салах не реалізував пенальті - Каспер Шмейхель врятував свою команду.

61cb88f129ffb.jpg

Гравці Ліверпуля атакували більше та цікавіше, проте забити суперникам так і не змогли через численні сейви Шмейхеля. А ось їх візаві скористалися своїм шансом сповна та вирвали три очки. Переможний гол у складі Лестера забив Аденола Лукман, якому вдалося відзначитися через три хвилини після виходу на заміну. Тренерське чуття не підвело Брендана Роджерса.

61cb8907b9134.jpg

Лестер – Ліверпуль – 1:0

Гол: 1:0 – 59 Лукман.

Лестер: Шмейхель - Кастань, Амарті, Ндіді, Томас, Меддісон (Олбрайтон, 68), Сумаре, Чоудурі (Лукман, 56), Дьюзбері-Холл, Варді, Іхеаначо (Тілеманс, 56).

Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнолд, Матіп, ван Дейк, Цимикас, Хендерсон (Фірміно, 70), Окслейд-Чемберлен (Кейта, 55), Фабіньо (Мілнер, 64), Салах, Мане, Діогу Жота.

Підопічні Юргена Клоппа повертаються додому із порожніми руками. Для Ліверпуля це лише друга поразка у сезоні, "червоні" відстають від Манчестер Сіті на 6 очок. Лестер завдяки перемозі піднявся на дев'яту сходинку турнірної таблиці АПЛ.

61cb89447e6e3.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics