Close button

Швейцарія схвалила COVID-препарат Ronapreve

Швейцарія схвалила COVID-препарат Ronapreve

Швейцарський регулятор Swissmedic схвалив препарат Ronapreve для лікування коронавірусної інфекції, повідомляє Укрiнформ.

"Швейцарське Агентство з моніторингу обігу лікарських засобів Swissmedic дало "зелене світло" препарату Ronapreve, розробленому компаніями Roche та Regeneron, для застосування в лікуванні хвороби внаслідок зараження коронавірусом, а також для профілактики COVID-19", - ідеться у повідомленні  SwissInfo.

Зазначається, що препарат Ronapreve, який є комбінацією двох моноклональних антитіл "казирівімаб" та "імдевімаб", схвалений для застосування пацієнтами віком від 12 років - у випадках, коли "не потрібна киснева терапія або госпіталізація, і коли існує високий ризик розвитку тяжкої форми хвороби внаслідок зараження COVID-19”. Згідно з інформацією Swissmedic, препарат також можна приймати з профілактичною метою.

"Це перший препарат, сертифікований швейцарським регулятором для профілактики COVID-19 у випадках, коли імунна відповідь після вакцинації є недостатньою через інші захворювання", - наголошується в повідомленні.

Ronapreve вводиться у вигляді одноразової ін'єкції у вену або під шкіру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics