Close button

TOGG показав новий електричний седан

Турецький автовиробник TOGG (з турецького – Турецька Автомобільна ініціативна група) запатентував другу модель – електричний седан. Ілюстрації новинки виявили в патентному бюро Євросоюзу, пише Константин Широкун, РБК-Україна.

Раніше компанія, створена з подачі президента Турції Эрдогана, анонсувала свій перший електромобіль - повнорозмірний кросовер. За інформацією турецької преси, новинку компанії покажуть вже в січні на виставці перспективної електроніки CES в Лас-Вегасі.

Турецький народний: показано новий електричний седан TOGG

За попередніми даними, серійна версія електричного седана обзавелася оригінальним підсвічуванням фальшьрадіаторної решітки радіатора. По фото видно, що і на серійному варіанті машини збережуться мініатюрні камери заднього виду замість традиційних дзеркал.

Турецький народний: показано новий електричний седан TOGG

І седан, і кросовер TOGG офіційно покажуть в 2022 році. Повідомляється, що спочатку у виробництво піде паркетник, який зі старту отримає дві модифікації. Базовим стане 200-сильний задньопривідний варіант, за доплату буде доступна двомоторна силова установка сумарною потужністю 400 к.с. Максимальний запас ходу і кросовера, і седана складе близько 500 кілометрів.

Турецький народний: показано новий електричний седан TOGG

Збірка турецьких електромобілів почнеться на заводі в Гемліку. Раніше було анонсовано, що в найближчому майбутньому в модельній лінійці TOGG також з'явиться електричні хетчбек, компактний кросовер і MPV.

Новини

Популярні теми форуму

analytics