Close button

В електромобіль Tesla Model 3 встановили дизельний ДВС

В електромобіль Tesla Model 3 встановили дизельний ДВС
Фото: скріншот відео

Розбитий під списання електромобіль Tesla Model 3 ще може послужити людству. Якщо пересадити в нього дизельний двигун, повідомляє РБК-Україна.

Не так давно популярні Youtube-блогери з канала Rich Rebuilds потрапили в заголовки, коли оснастили Tesla Model S бензиновим двигуном V8 від Chevrolet Camaro.

Тепер же американські "кулібіни" почали новий проект, на цей раз за участю бюджетника Tesla Model 3, та ще й розбитого в мотлох.

Не треба викидати розбиту Tesla: у США на електромобіль Model 3 встановили дизельний ДВЗ

Мета полягає в тому, щоб взяти і встановити в списаний електромобіль дизельний двигун Cummins 4BT. Перша серія захоплюючої епопеї по перетворенню колишнього електромобіля в Tesla Model D вже знята - в ній показаний вибор і придбання розбитої машина, а також процес попередньої підготовки до її масштабної Реформації.

Відзначимо, що блок циліндрів 3,9-літрового дизеля Cummins 4BT виготовлений з чавуну. Тому він дуже важкий - його вага становить близько 340 кілограмів. Крім того, він дуже великий і буде виступати з моторного відсіку компактної Tesla Model 3. Як умільці будуть викручуватися з цієї ситуації і чи вдасться зберегти капот - ми побачимо в наступній серії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics