Close button

Samsung відклала випуск флагманського чіпа

Samsung відклала випуск флагманського чіпа
Фото: Pixabay

Компанія Samsung відклала випуск мобільного процесора Exynos 2200, повідомив сайт Gizmochina. Samsung намітила анонс свого нового флагмана на 11 січня, але всупереч очікуванням він учора не відбувся, і пояснення цього від компанії поки що немає, повідомляє Ліга.net.

Перед анонсом інсайдер Ice Universe повідомив, що продуктивність Exynos 2200 поступається флагманським чіпам Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 і MediaTek Dimensity 9000 5G (пізніше твіт був вилучений). Згідно з джерелом, у флагманах Samsung із серії Galaxy S22 буде застосований чіп Snapdragon 8 Gen 1.

30 грудня Samsung повідомила, що підготувала до випуску флагманський чіп Exynos 2200. Судячи з інформації від Samsung, завдяки співпраці з AMD і застосуванню відеочіпа на архітектурі RDNA 2 (застосовується в відеокартах AMD Radeon) Exynos 2200 матиме гарну продуктивність в іграх.

У блозі Samsung на Twitter було написано, що ігровий ринок зміниться після виходу цього чіпа з новим графічним процесором, створеним на основі RDNA 2, а тепер цей запис видалено.

Новини

Популярні теми форуму

analytics