Close button

Образ сучасного бізнесмена: модні тренди 2022

Мода не стоїть на місці, а це означає, що ти можеш сміливо експериментувати. Бізнес-гардероб кожного успішного чоловіка часто асоціюється у нас зі стриманими, консервативними та темними кольорами. Але, не варто боятися експериментів. Вони дозволять тобі мати стильний і свіжий вигляд під час формальних зустрічей і важливих перемовин, повідомляє 24 Канал.

Як може виглядати сучасний бізнесмен

Пора нарешті позбуватися думки про те, що діловий стиль – це лише про строгі костюми. Сучасні тенденції дозволяють робити образи практичнішими, а також розв'язують руки кожному чоловікові.

Наприклад, ти можеш сміливо поєднати базовий гольф у світлому кольорі та принтований подовжений піджак. Вони створять своєрідний стильний акцент у тандемі з класичними чорними штанами.

Поєднай базовий гольф з подовженим піджаком
Спробуй поєднати базовий гольф з принтованим піджаком / Фото Andreas Moskin
    Віднедавна саме принтовані кежуал піджаки стали своєрідним must-have у гардеробі кожного чоловіка.

А от продумана багатоколірність дозволяє демонструвати свій образ у лаконічному бізнес-концепті.

Потурбуйся про взуття та аксесуари
Вишукане взуття й аксесуари доповнять твій бізнес-лук / Фото Andreas Moskin

Чітко та впевнено доповнюють бізнес-лук чорні вишукані челсі зі шкіри. Їх у 2022 році теж активно популяризують найбільш палкі шанувальники моди у світі. А от вишенькою на торті можуть стати руде шерстяне пальто та коричневі, або ж, підібрані у тон, рукавиці.

Доповни образ за допомогою шерстяного пальто
Шерстяне пальто завершить образ сучасного бізнесмена / Фото Andreas Moskin

Варто пам'ятати про якість кожного елементу у твоєму гардеробі. На них економити не варто. А все тому, що хороший костюм – раціональна інвестиція у майбутнє. До слова, як і дороге взуття.

Новини

Популярні теми форуму

analytics