Close button

Ф'юрі накинувся на Кличка, який заступився за Усіка

Ф'юрі накинувся на Кличка, який заступився за Усіка
Фото: Twitter

Володар поясу WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі образив Олександра Усика, назвавши його "напханим стероїдами середньоваговиком", повідомляє УНІАН.

Володимир Кличко заступився за співвітчизника, нагадавши Ф'юрі про його позитивний допінг-тест.

"Тайсоне, ти живеш у скляному будиночку, і комусь треба забрати твої камені. Нещодавно, перед нашим боєм, у тебе справді був позитивний допінг-тест. Будь-хто може це погуглити та перевірити. Тримай себе в руках", - написав Кличко-молодший.

Володимир додав до свого посту в Twitter афоризм письменника Роберта Льюїса Стівенсона: "Люди у скляних будинках не повинні кидатися камінням". Британська приказка означає: "Той, хто сам не позбавлений недоліків, не повинен критикувати інших за такі ж недоліки".

Ф'юрі записав відповідь для Кличка у своєму стилі:

"Кличко - ще один український волоцюга, який мріє, що Усик може зробити щось такій людині, як я. Володимир, у тебе ще вистачає нахабства повернутися після всіх цих років та відкривати свій великий рот. Ти жодного разу у мене не влучив. Не влучив жодним зі своїх ударів. Я забрав у тебе всі пояси. Дивись, раніше це належало тобі, а тепер це моє, ти, нікчемний волоцюга. Продовжуй мріяти".

Перемога Ф'юрі над Кличком: головне

  • Бій відбувся 28 листопада 2015 року в Дюссельдорфі.
  • Тайсон Ф'юрі здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і відібрав у Володимира Кличка титули IBF, IBO, WBO, WBA і The Ring.
  • Після цього Ф'юрі двічі зривав реванш проти українця - їх другий бій у підсумку так і не відбувся.
  • Ф'юрі проходив лікування від наркозалежності та депресії, і втратив всі свої пояси. Він зміг повернутися на ринг тільки у 2018 році.
  • Кличко у квітні 2017 року поступився Ентоні Джошуа і завершив кар'єру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics