Close button

Нацполіція відмовилася повідомити, чи розслідує показ "Сватів" на росТВ

Національна поліція відмовилася повідомити інформацію про те, чи розслідує в межах кримінального провадження показ серіалу "Свати-7" студії "Квартал 95" на російському державному телеканалі "Росія-1", що потрапив під санкції, повідомляє Ділова столиця.

Про це йдеться у відповіді Нацполіції на запит Українських новин.

Агентство запросило у Нацполіції інформацію про те, чи відкрито відповідне кримінальне провадження, і якщо ні, то чи буде заведено таку справу. Нацполіція не надала такої інформації.

"Повідомляємо, що у Головному слідчому управлінні Національної поліції України не передбачено та не здійснюється узагальнень відомостей щодо скоєння кримінальних правопорушень окремими суб'єктами господарювання та їхніми службовими особами", — йдеться у відповіді.

У відомстві зазначили, що власником Єдиного реєстру досудових розслідувань є Офіс генпрокурора, який надає відомості з ЄРДР із дотриманням Кримінального процесуального кодексу та закону "Про персональні дані".

73f5bae8-53b33b2fffa8780507d41c9a31bba4e

Нагадаємо, 27 грудня 2021 року в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" стартував новий сезон серіалу "Свати" виробництва української студії "Квартал 95".

Державне бюро розслідувань відмовилося повідомити інформацію про те, чи в межах кримінального провадження розслідує показ серіалу "Свати-7" на російському пропагандистському телеканалі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics