Close button

Рєзніков про хід війни: на нас чекають надзвичайно складні тижні

Рєзніков про хід війни: на нас чекають надзвичайно складні тижні

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що на українців чекають надзвичайно складні тижні повномасштабного вторгнення РФ. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"На нас чекають надзвичайно складні тижні. Скільки їх буде точно - ніхто не скаже. У цей період ми триматимемо оборону переважно власними силами проти розлюченого від люті агресора", - зазначив він.

Резніков пояснив, що понад 1,5 тис. українських воїнів вже навчаються або найближчими днями почнуть опановувати техніку від партнерів, щоб потім повернутися як інструктори.

"Хтось, як артилеристи, одразу піде у бій. Поки важке іноземне озброєння врівноважить сили та забезпечить злам на користь України, мине час. Зараз присутність точкова, це треба розуміти", - додав міністр.

Резніков додав, що українська влада та дипломати цілодобово працюють, щоб прискорити та збільшити надходження допомоги. У переговорах є успіхи і складності.

"Зростання тиску санкцій на Росію та збільшення іноземної допомоги Україні в перспективі кількох місяців мають створити умови, за яких Кремль остаточно втратить шанси досягти якогось успіху. Тоді має з'явитись нове вікно можливостей для України", - резюмував він.
Опубликовано Facebook App

Новини

Популярні теми форуму

analytics