Close button

Глава Розвідки прогнозує завершення війни до кінця року

Глава Розвідки прогнозує завершення війни до кінця року

До кінця серпня у повномасштабній агресивній війні Росії проти України настане переломний момент, а сама вона переважно завершиться до кінця року. Такий прогноз зробив для Sky News начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, повідомляє Ліга.net.

Автор матеріалу нагадав, що Буданов "правильно передбачив, коли відбудеться російське вторгнення, тоді як інші в його уряді були публічно налаштовані скептично".

"Перелом буде у другій половині серпня. До кінця цього року буде завершено більшу частину активних бойових дій. У результаті ми відновимо українську владу на всіх наших територіях, які ми втратили, включно з Донбасом та Кримом", – сказав глава ГУР.

За його словами, військова тактика Росії не змінилася, попри зсув акценту на схід України, – Росія зазнає "величезних" втрат. Генерал-майор не став відповідати на питання щодо втрат Сил оборони. Водночас Буданов не здивований невдачами Росії у війні, пише ресурс.

"Ми знаємо все про нашого ворога. Ми знаємо про їхні плани майже в той момент, коли вони будуються, – запевнив генерал-майор. – Європа бачить у Росії велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми воюємо з Росією вісім років і можемо сказати, що широко розрекламована російська міць – це міф. Вона не настільки сильна. Це орда людей зі зброєю", - заявив Буданов.

Журналіст Sky News зазначив, що начальник ГУР "не виявляв особливих емоцій, посміхнувшись лише раз, коли сказав англійською: "Я налаштований оптимістично".

36-річний глава військової розвідки України, за інформацією ресурсу, сказав, що "в Росії вже відбувається переворот з метою повалення Володимира Путіна, а російський лідер серйозно хворий на рак".

Новини

Популярні теми форуму

analytics