Close button

Американець купив б / у Toyota Prius за $ 48 млн

Американець купив б / у Toyota Prius за $ 48 млн

Американські ЗМІ розповіли історію про найдорожче Toyota Prius в історії. Вісім років тому цей автомобіль продали за 1 000 біткоіни, що зараз становить близько 48 млн доларів, повідомляє Автопортал.

Фактично, цей Prius (гібрид третього покоління) був одним з перших автомобілів в світі, куплених за біткоіни - валюту, яка в останні роки демонструє неймовірну вартість на ринку (за станом на 16 лютого за один біткоіни просять 48,8 тис. Доларів).

У 2012 році житель США Майкл Трензоні придбав біткоіни за курсом близько 10 доларів за штуку, а вже в 2013-му витратив їх на покупку Приуса. Тоді курс новомодної криптовалюта становив уже 22 долара за штуку, а оскільки продавець оцінив свою машину в 22 000 доларів, Трензоні довелося віддати за ній 1 000 біткоіни.

prius-bitcoin-1.jpg

На жаль, залишив продавець машини біткоіни собі або вклав їх в якесь інше справа, невідомо.

Власник Приуса заявив американській пресі, що не шкодує про свою покупку. З цієї нагоди він навіть купив для своєї машини спеціальний номер - «BITCOIN». Не виключено, що з такою популярністю цей автомобіль з часом може зрости в ціні, але, звичайно, не так вражаюче, як виросла вартість біткоіни за останні роки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics