Close button

Xiaomi показала цілком флагманський Redmi K40

Xiaomi показала цілком флагманський Redmi K40

Компанія Xiaomi опублікувала новий тизер, що демонструє флагманський смартфон Redmi K40: до офіційної презентації апарату залишається всього три дні - він дебютує вже 25 лютого, повідомляє 3DNews.

Новинка вперше позує на зображенні цілком. Причому показана спеціальна версія Redmi K40 Black Edition, у якій тильна панель має візерунок у вигляді мерехтіння на воді.

Основна частина характеристик вже відома. Xiaomi запропонує версії Redmi K40 і Redmi K40 Pro: обидві вони отримають дисплей Samsung AMOLED E4 формату Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц. По центру у верхній частині екрану передбачено невеликий отвір для одинарної фронтальної камери.

Модель Redmi K40 Pro буде обладнана процесором Qualcomm Snapdragon 888, тоді як в оснащення Redmi K40 увійде чіп Snapdragon 870 або виріб Snapdragon 700 Series. Говориться про наявність 8 Гбайт оперативної пам'яті і флеш-накопичувача місткістю 256 Гбайт.

redmi1.jpg

У тильній частині встановлена потрійна камера. Дозвіл основного датчика у стандартної моделі нібито складе 64 млн пікселів, у модифікації Pro - 108 млн пікселів.

Інше оснащення таке: адаптери Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2, стереофонічні динаміки і акумуляторна батарея ємністю 4420 мА·год з підтримкою 33-ватної підзарядки. Використовується операційна система Android 11 з надбудовою MIUI 12.5.

Новини

Популярні теми форуму

analytics