zurto 1 Опубліковано: 27 вересня, 2022 Обменник сработал отлично. Обмен был проведен быстро, в течение около 4-5 минут. Очень удобный сервис. Пользуйтесь, не пожалеете. 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gurtini 1 Опубліковано: 26 жовтня, 2022 Быстро зачислили деньги с обмена, скорость обработки высокая, мне нравится 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
disortu 1 Опубліковано: 29 листопада, 2022 Отличный обменник, моментально приходят деньги после первого подтверждения, много раз пользовался и всегда всё быстро и без проблем. Рекомендую! 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xofex 1 Опубліковано: 21 грудня, 2022 Лучший курс обмена ! Моментальные выплаты! Ребята,службе поддержке отдельная благодарность за оперативность и железное терпение) 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hurkinis 1 Опубліковано: 24 січня, 2023 Уже перевожу который раз. Как всегда надежно, оперативно! Я очень довольна. Вы лучшие! Спасибо Вам. 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dikarke 1 Опубліковано: 22 лютого, 2023 Ну что я могу сказать, самый лучший обменник. Не теряйте время, меняйте тут. Это реально самое лучшее место для обмена, максимальная клиентоориентированность! 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
salmat 1 Опубліковано: 28 березня, 2023 Очень крутой и легкий обменников с операторами онлайн которые всегда помогут и ответят на любой вопрос и вы будет довольны! Рекомендую в избранное сразу в закладки. 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmvk 3 Опубліковано: 6 квітня, 2023 Не рекомендую даний обміник . Заявка вісить пів дня кошти з кошелька зняли на карту так і не отримано. Тех пітримка не відповідає Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmvk 3 Опубліковано: 8 квітня, 2023 Продовження теми : гроші так і не перевели. Тобто цей ресурс просто краде кошти у людей. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeknas 0 Опубліковано: 21 квітня, 2023 Було моє звернення в підтримку щодо переводу. Питання було вирішене швидко і без повторного втручання. Відмінний обмінник, дякую! Рекомендую усім! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах