Дух Форума Опубліковано 26 січня, 2023 Опубліковано 26 січня, 2023 Особенности обменного пункта https://finly.exchange/ Цитата
Гість Oleksii Опубліковано 30 січня, 2023 Опубліковано 30 січня, 2023 Лучшая обменка, работаю только с ними Цитата
Дино Опубліковано 5 березня, 2023 Опубліковано 5 березня, 2023 Подскажите, пожалуйста, этот обменник есть на каких-то мониторингах? А то курс usdt trc20 - карта UAH (как пример) 38грн, а на самом известном мониторинге максимум 37 грн. Цитата
Гість Данил Опубліковано 21 березня, 2023 Опубліковано 21 березня, 2023 зробив обмін BTC на Приват24 Досить швидко за 6хв гроші на карті Цитата
Гість Kirilll Опубліковано 10 травня, 2023 Опубліковано 10 травня, 2023 Все пройшло добре. Заявка 757 Цитата
Гість Анфиса Опубліковано 10 травня, 2023 Опубліковано 10 травня, 2023 Мне понравился этот обменник! Хороший курс, удобный и понятный интерфейс. Обмен был быстрым и без проблем. Цитата
Гість Dma Опубліковано 12 травня, 2023 Опубліковано 12 травня, 2023 Отличный сервис! Выгодный курс, быстрая обработка. Потратил всего 10 минуты при обмене. Цитата
Гість антон Опубліковано 15 травня, 2023 Опубліковано 15 травня, 2023 Отличный сервис, быстрое обслуживание и низкая комиссия. Советую всем! Цитата
Гість Павло Опубліковано 17 травня, 2023 Опубліковано 17 травня, 2023 Курс обміну вигідний, комісія невелика, інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, кошти на карту зарахувалися оперативно. Не знаю чи це найкращий обмінник, яким я коли-небудь користувався, проте, враховуючи вищезазначені переваги, наступного разу я скористаюся саме ним. Цитата
Гість Андрiй Опубліковано 24 травня, 2023 Опубліковано 24 травня, 2023 Вражаюча якість обслуговування та швидке виконання замовлення - ось що робить Finly.exchange найкращим обмінником! Їхній відмінний курс обміну та неперевершений сервіс зачаровують мене з кожним разом. Finly.exchange - це справжня перлина серед обмінників. Команда цього обмінника досконало розуміє потреби своїх клієнтів та надає найшвидші та надійні послуги. За кілька хвилин моє замовлення було виконано, що приємно здивувало мене. Їхня професійність та ефективність наводять на думку, що вони справжні фахівці у своїй справі. Окрім швидкості, я також хочу зазначити, що курс обміну в Finly.exchange є одним з найкращих на ринку. Вони завжди пропонують конкурентоспроможні та вигідні курси, що дозволяє мені зекономити гроші при обміні валют. Бажаю Finly.exchange подальших успіхів і процвітання! Хай їхній обмінник продовжує радувати своїх клієнтів високоякісним сервісом та вигідними умовами обміну. 🧐 Цитата
Рекомендовані повідомлення