Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Аолои сказал:

Прошу вибачення, не знаю де написати. Перенесіть це куди потрібно, будь ласка. Маю запитання по рахунку Revolut. Десь читала що буде недоступним для українців. Мала б бути можливість продовжити користуватись наявними коштами там без можливості поповнення. Проте, реальність виглядає так що потрібно закрити рахунок. Акаунт був відкритий на німецьку адресу, а я є резидентом України. Чи хтось вже зіштовхнувся з такою ж ситуацією? Як бути, чи є якісь воркараунди?

То, что вы читали в прессе, то такое, предупреждение. А что на самом деле Вас беспокоит? Пришло ли на почту сообщение-типа, просим подтвердить личность, документы, резидентство? Если пришло-заходите в аккаунт и подтверждаете. Я честно написала-налоговое резидентство Украина. Пока норм. Пока Вам в вашем аккаунт не скажут" прощаемся", то и пользуйтесь револютом. 

Опубліковано
On 1/9/2026 at 12:15 AM, Lora20014 said:

То, что вы читали в прессе, то такое, предупреждение. А что на самом деле Вас беспокоит? Пришло ли на почту сообщение-типа, просим подтвердить личность, документы, резидентство? Если пришло-заходите в аккаунт и подтверждаете. Я честно написала-налоговое резидентство Украина. Пока норм. Пока Вам в вашем аккаунт не скажут" прощаемся", то и пользуйтесь револютом. 

Так, прийшов лист. Резиденство підтвердити не можу. Змінити на резиденство Україна теж в додатку не дає. От і запитую тут чи є якісь варіанти. На сапорті у них АІ, каже закривати рахунок. А не хочеться.

Опубліковано
11 часов назад, Аолои сказал:

Так, прийшов лист. Резиденство підтвердити не можу. Змінити на резиденство Україна теж в додатку не дає. От і запитую тут чи є якісь варіанти. На сапорті у них АІ, каже закривати рахунок. А не хочеться.

Странно, я указывала налоговое резиденство Украина. Может, пошуршите по приложению тщательнее. Иногда просит документ, но с визой на проживание, в таком случае скан водительского удостоверения помог. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...