Дух Форума Опубліковано: 23 листопада Опубліковано: 23 листопада Особенности обменного пункта https://www.air-buy.exchange/ Цитата
Гість OLeg Опубліковано: 29 листопада Опубліковано: 29 листопада Все пройшло добре. Рекомендую. Цитата
Гість Гордей Опубліковано: 30 листопада Опубліковано: 30 листопада Благодарю вам за помощь в отправки средств, я очень переживал, но теперь я вас с удовольствием посоветую моим друзьям! Цитата
Гість Dima1 Опубліковано: 30 листопада Опубліковано: 30 листопада Дуже задоволений сервісом! Швидко, без зайвих затримок і з повагою до клієнта. Цитата
Irakotyk Опубліковано: 19 грудня Опубліковано: 19 грудня 7 грудня вперше скористалась послугами цього сервісу. Досвід виявився позитивним. Обміняла USDT на Монобанк за 15 хв. Були технічні питання, які підтримка професійно вирішила за пару хвилин. Дуже і дуже задоволена. Буду і надалі користуватись цим сервісом. Цитата
Гість Alex Опубліковано: 19 грудня Опубліковано: 19 грудня Поменял TON на приват, доволен надёжный сервис, работу выполнили вовремя, всё понятно. Спасибо! Цитата
Alex_7777 Опубліковано: Субота в 21:11 Опубліковано: Субота в 21:11 Сегодня тоже менял. Все прошло быстро. Спасибо Цитата
Гість Тимур Рамазанович Опубліковано: Понеділок в 15:15 Опубліковано: Понеділок в 15:15 Крутой обменник, всё максимально удобно и быстро. Особенно порадовало, что техподдержка отвечает моментально, если что-то непонятно. Цитата
Рекомендовані повідомлення