Дух Форума Опубліковано 19 лютого, 2025 Опубліковано 19 лютого, 2025 Особенности обменного пункта https://yvplus.org/ Цитата
Yurii1984 Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 Обменял трон на приват. весь обмен занял 5 минут. За отзыв пообещали бонус, жду😊 Цитата
Турбота ранок Опубліковано 8 квітня, 2025 Опубліковано 8 квітня, 2025 Чудовий відмінник. Підтримка дуже ввічлива з індивідуальним підходом. По курсу радує те що обмінник дає мінімальний обмін і один з найкращих курсів. Всім подяка! Цитата
Гість Evan Опубліковано 8 квітня, 2025 Опубліковано 8 квітня, 2025 Очень крутой обменник! Быстро меняют и хороший курс! Всем рекомендую Цитата
Maria Mekh Опубліковано 10 квітня, 2025 Опубліковано 10 квітня, 2025 Привітний персонал ,швидка транзакція , зрозумілі умови , гарний курс Буду радити знайомим , успіхів Цитата
BBJ Опубліковано 10 квітня, 2025 Опубліковано 10 квітня, 2025 Обмінював Доджикойн на Монобанк, все чудово, швидко і надійно! Підтримка працює на відмінно, дякую! Рекомендую усім даний обмінник. Цитата
Гість Євген Опубліковано 12 квітня, 2025 Опубліковано 12 квітня, 2025 Неймовірно крутий обмінник, пару хвилин і грощі на рахунку, всім раджу обмінювати лише тут Цитата
Гість Анжелика Опубліковано 26 квітня, 2025 Опубліковано 26 квітня, 2025 Пользовалась этим обменником несколько раз для обмена USDT TRC-20 ---> UAH. Обмен занимал несколько минут. На все интересующие вопросы в чате на сайте моментально давали ответы. чувствуется, ребята стараются, работают на совесть. курс один из лучших, да еще и минимумы на сумму операции не завышены, поэтому, однозначно, рекомендую! Цитата
dreama Опубліковано 29 квітня, 2025 Опубліковано 29 квітня, 2025 а, ребята сделали мой день: мне скорость не принципиальна была, отправил деньги и забыл. смотрю пришли, ну и отлично. захожу в телегу - новое сообщение, мол сорри за задержку, с нас кофе. отвечаю, не беда, все ок. а потом пересчитываю сумму - они реально на 50 грн больше прислали на кофе. 😁☕ что я могу сказать - советую, и желаю им успехов Цитата
Гість Володимир Опубліковано 30 квітня, 2025 Опубліковано 30 квітня, 2025 Уже не первый раз делаю обмен через данный сервис. Всегда радует хороший курс и очень быстрая обработка обменов) Цитата
Рекомендовані повідомлення