Close button

Названі продукти, які подовжують молодість

Названі продукти, які подовжують молодість

Дієтологи назвали топ-продуктів, які продовжать вашу молодість, повідомляє РБК-Украина.

Деякі харчові продукти здатні не тільки позитивно впливати на роботу людського організму, але і мають воістину чарівними здібностями.

До переліку Суперфуд входять ягоди, овочі, напої та інші продукти. Про користь деяких з них розповіла фітнес-дієтолог і нутриціолог Анна Єлькіна.

Лохина

Ця диво-ягода має властивість поліпшувати роботу мозку, підтримувати здорову мікробіоту кишечника, знижувати підвищений холестерин, стимулювати обмінні процеси. У лохині містяться антиоксиданти, що є профілактикою онкозахворювань.

Брокколі

Дієтолог каже, що овоч також допоможе залишатися у відмінній фізичній формі, властивій молодому організму. Споживання брокколі допоможе з детоксом, наситить організм найважливішими мінералами, такі, як кальцій, калій, фосфор, магній. У раціоні брокколі багато не буває - овоч слід вживати не рідше 3-4 разів на тиждень.

Зелений чай

Відсуне старіння і якісний зелений чай, упевнена дієтолог. Напій потрібно вживати щодня до одного літра. Чай допоможе забезпечити організм антиоксидантами і знизити ризик інсульту.

Жирна риба

Молодість організму ефективно продовжує жирна риба, багата омега-3 жирними кислотами: сьомга, тунець, оселедець, скумбрія. Жирні кислоти мають здатність зупиняти запальні реакції, що допомагає запобігти розвитку раку, хвороб серцево-судинної системи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics