Close button

В США збройні подружжя відігнали протестувальників

В США збройні подружжя відігнали протестувальників

Подружня пара з американського міста Сент-Луїс, штат Міссурі, зі зброєю в руках прогнати протестувальників від свого дому, прокоментувала ССО дії виданню The Hill, повідомляє Лента.ру.

Адвокати Марк і Патриція МакКлоскі розповіли, що зустріли "натовп агресивних людей". "Я був шокований, що нас можуть вбити. Що наш будинок спалять, а наших вихованців вб 'ють ", - сказав Марк. За його словами, один з протестувальників пригрозив їм убивством.

При цьому один з лідерів акції зазначив, що протест був мирним, незважаючи на те, що пара направила на демонстрантів зброю - пістолет і напівавтоматичну гвинтівку.

pic_3adc5cda5abb1b4fff277a3f7af21a7d.jpg

Інцидент стався 29 червня - подружжя МакКлоскі зіткнулися з групою з близько 300 протестувальників після того, як натовп прорвався через ворота по шляху до мера Ліді крузона. Демонстранти голосно вигукували образи, Проте вони не зважилися підійти до будинку Збройних подружжя.

В десятках міст США з кінця травня проходять масові протести, що супроводжуються заворушеннями і сутичками з поліцією через смерті афроамериканця Джорджа Флойда. У деяких штатах вони переросли в бунти з погромами, пограбуваннями, стріляниною і підпалами.


Новини

Популярні теми форуму

analytics