Close button

Audi офіційно представила оновлений Q5

Audi офіційно представила оновлений Q5

Компанія Audi офіційно представила оновлений кросовер Q5. На ринку Європи новинка з 'явиться восени цього року, повідомляє Audi.

Планове оновлення принесло Audi Q5 злегка перероблене "особа" і корму. Від попередника посвіжілий Q5 відрізняється вдосконаленої радіаторній гратами з більш тонкою зовнішньої рамкою, яка тепер відокремлена від фар перемичками в колір кузова. У базових кросоверів решітка з горизонтальними планками, тоді як у автомобілів зі спортпакетом S line - з новим малюнком сот. Також спортивний пакет передбачає наявність великих повітрязабірників в кутах бампера і глянцево - чорною передньої "захисної пластини". Нові колісні диски доступні діаметром 18, 19 чи 20 дюймів.

2c84f00e0dc3af493399d41a689be804.jpg

Стандартну світлодіодну оптику за доплату пропонують замінити матричної. Також у списку опцій задні ліхтарі на найтонших органічних світлодіодах (OLED), що забезпечують яскравий рівномірний світло. Першим такі ліхтарі отримає спорткар Audi TT RS.

Головне нововведення салону - 10,1-дюймовая мультимедійна система MMI наступного покоління з підтримкою голосового управління і Apple CarPlay. За доплату доступні 12,3-дюймовая цифрова "приборка" і проекційний дисплей, тоді як базові прилади аналогові. Також з оновленим Кросоверу дісталися сидіння в шкіряній оббивці з декоративною строчкою і декоративні вставки з горіха.

3b_scqnthf_big.jpg

Першою на ринок Європи вийде версія 40 TDI з "турбодизелем" 2,0 TDI (204 К. С., 400 Нм), доповненим 12 Вольта стартер - генератором. Електричний "доважок" працює в рамках системи Start / Stop і дозволяє глушити двигун під час гальмування вже на швидкості 22 км / год. За даними виробника, це дозволяє заощадити до 0,3 л палива на 100 км шляху. Поєднується агрегат з семиступінчастим "роботом" S tronic. Привід - повний quattro ultra з двома муфтами підключення задньої осі. Час розгону від 0 до 100 км / год - 7,6 с.

Також у гамму увійшли: той же 2,0 TDI у двох варіантах форсування і дві версії бензинового турбомотора 2,0 TFSI. В європейській специфікації всі агрегати доповнені 12 Вольта стартер - генератором. Старший турбодизель V6 3,0 тепер доступний тільки в одному варіанті потужності, але з 48 Вольта стартер - генератором. Плюс до цього оновлений Audi Q5 як і раніше доступний в якості повноцінного заряджається гібрида з двох варіантах потужності: 299 і 367 К. С. В основі такої силової установки 2,0-литровая "турбочетверка".

ae09d980e3c65812af15d837229368ab.jpg

З технологій активної безпеки базової версії Audi Q5 дісталися попередження про виїзд з смуги руху, передні і задні датчики паркування та моніторинг "сліпих" зон. Більш дорогі версії стандартно оснащені адаптивним круїз-контролем, активним підтриманням смуги руху, системою камер з виглядом зверху і автоматичним екстреним гальмуванням з виявленням пішоходів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics