Close button

Комаровський дав пораду, як пережити спеку

Комаровський дав пораду, як пережити спеку

Педіатр Євген Комаровський радить носити мокрий шалик або хустку, щоб було легше переносити спеку, повідомляє Комментарии.

З настанням літа українці все частіше користуються кондиціонерами, вентиляторами і багато п 'ють прохолоджувальних напоїв. Але іноді Полуденний спеку стає просто нестерпним, як тоді обдурити свій організм? Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський рекомендує обмотувати шию шарфом, попередньо змоченим водою. Про це повідомляє сайт nosoti Інфо, посилаючись на самого kommarovskogo.

Так, лікар запевняє, що легка волога тканина істотно охолоджує рецептори шкіри, які, в свою чергу, передають відповідні сигнали мозгу.

"Предмет одягу сприяє тому, щоб наш організм не перегрілася і в нас не стався тепловий удар", - зазначає Комаровський.

Також він додав, що такий спосіб безпечний і для дітей, оскільки не передбачає контрасту з спекотного повітря в холодний, і навпаки.

Нагадаємо, раніше портал "коментарі" повідомляв, що пити алкоголь у жаркий сезон протипоказано, а значить, треба обмежити вживання спиртних напоїв.

МОЗ навів статистику і перелік причин, які підтверджують, що спека і алкоголь несумісні і нерідко призводять навіть до смерті.

Катерина Бєлоброва

Новини

Популярні теми форуму

analytics